Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mikkelin Palvelutaksit Oy on henkilöliikenneyritys, jonka toimialoina ovat palveluliikenne, koululais- ja muut ryhmäkuljetukset sekä taksi- ja invataksipalvelut. Kuljettajamme ovat vastuuntuntoisia asiakaspalvelun ammattilaisia, joille on tärkeää asiakkaiden kuljetuksen onnistuminen kokonaisuudessaan. Nyt haetaan asiakaspalveluun soveltuvaa henkilöä monipuolisiin taksin-/linja-autonkuljettajan tehtäviin. Työtehtävät tarkentuvat hakijan soveltuvuuden mukaan. Edellytyksenä taksinkuljettajan ajolupa tai D1-ajokortti ja voimassa oleva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Mikkeli henkilötieliikenteen kuljetus Mikkeli raskaan kaluston käyttö Mikkeli kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mikkelin Palvelutaksit Oy Y-tunnus 1041663-2 Toimiala Taksiliikenne

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksin-/Linja-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Mikkelin Palvelutaksit Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus