Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Mikkelin Palvelutaksit Oy on henkilöliikenneyritys, jonka toimialoina ovat palveluliikenne, koululais- ja muut ryhmäkuljetukset sekä taksi- ja invataksipalvelut.

Kuljettajamme ovat vastuuntuntoisia asiakaspalvelun ammattilaisia, joille on tärkeää asiakkaiden kuljetuksen onnistuminen kokonaisuudessaan.

Nyt haetaan asiakaspalveluun soveltuvaa henkilöä monipuolisiin taksin-/linja-autonkuljettajan tehtäviin. Työtehtävät tarkentuvat hakijan soveltuvuuden mukaan. Edellytyksenä taksinkuljettajan ajolupa tai D1-ajokortti ja voimassa oleva ammattipätevyys.

Työnantaja: Mikkelin Palvelutaksit Oy Sijainti: 50100 MIKKELI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: Yhteydenotot & kyselyt; vesa.tirronen@starcab.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 50100 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi Mikkelin Palvelutaksit Oy Y-tunnus 1041663-2 Toimiala Taksiliikenne

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

559 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

247 000 € 55 %

Henkilöstö

6 0

Liikevoitto-%

44 % 57 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksin-/Linja-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Mikkelin Palvelutaksit Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli , osoitteessa 50100 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa