Duunitori suosittelee
CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Avainasiakaspäällikkö, Puuteollisuus

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haettavana on Mikkelin Lyseon koulun alaisuudessa toimivassa 7.-9.luokkien sairaalaopetuksen yksikössä päätoimisen tuntiopettajan perhevapaan sijaisuus ajaksi 7.11.2016 - 3.6.2017 tai aloitus sopimuksen mukaan. Sairaalaopetuksen yksikkö toimii kiinteässä yhteistyössä nuorisopsykiatrian osaston kanssa. Valittavalta edellytetään erityisluokanopettajan kelpoisuutta, asetuksen 986/1998 mukaisesti. Valittavalta toivotaan kiinnostusta ja monipuolista ammattitaitoa opetuksen ja koulun kehittämiseen, kehitys- ja yhteistyöhakuisuutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Mikkeli opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mikkelin kaupunki Y-tunnus 0165116-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuntiopettaja, Mikkelin Lyseon koulu, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Mikkelin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus