Duunitori suosittelee
Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Software Developer

Attendo

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sosiaalityöntekijä vastaa aikuissosiaalityön asiakkaiden palvelutarpeen arvioinnista ja tekee päätöksiä tarvittavista palveluista kuten täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, sosiaaliohjaus, asumisen palvelut, sosiaalinen kuntoutus ja kuntouttava työtoiminta. Palvelutarpeen arvioinnin tueksi laaditaan palvelusuunnitelma, jota seurataan ja arvioidaan systemaattisesti. Sosiaalityöntekijä vastaa osaltaan myös aikuissosiaalityön asiakkaiden aktivointisuunnitelmien tekemisestä yhteistyössä TE-toimiston kanssa.

Sosiaalityöntekijä toimii aktiivisessa verkostoyhteistyössä asiakkaan tilanteen parantamiseksi. Tärkeimpinä yhteistyökumppaneina ovat esimerkiksi mielenterveys- ja päihdehuollon palvelut, vammais- ja vanhuspalvelut, Mikkelin vuokra-asuntoyhtiö Mikalo, Kela, työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu Reitti, TE-toimisto ja työtoimintapaikat. Sosiaalityöntekijä tulee työskentelemään tiiviissä yhteistyössä Reitin monialaisen palveluohjaus- ja palvelutarpeenarviointitiimin kanssa.

Vuoden 2017 alussa sosiaali- ja terveystoimen työntekijät siirtyvät Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (ESSOTEN) palvelukseen. Pääset mukaan kehittämään uusia toimintamalleja ja uuden sijaishuollon osaamiskeskuksen toimintaa.

Kelpoisuutena virkaan on oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Työaika on 37 h / viikkoa, koeaika 6 kk. Virkaan valitun on esitettävä ennen valinnan vahvistamista hyväksyttävä selvitys terveydentilasta. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut jäljennökset, jotka jätetään haastattelijalle. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista sekä työkokemuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset. Ulkomailla suoritetusta tutkinnosta tulee liittää myös virallinen suomenkielinen käännös. Mikäli tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, soita numeroon 020 610 9527 (klo 7-15)

Web-osoite: http://www.mikkeli.fi Työnantaja: Mikkelin kaupunki Sijainti: 50100 MIKKELI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 15.11.2016 Yhteystiedot: Vt. johtava sosiaalityöntekijä Niina Haapiainen niina.haapiainen @ mikkeli.fi puh. 044 794 2365 Perhepalveluiden johtaja Johanna Will-Orava johanna.will-orava @ mikkeli.fi puh. 044 794 2393 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 50100 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi Mikkelin kaupunki Y-tunnus 0165116-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Mikkelin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli , osoitteessa 50100 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa