Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mikkelin kaupunki hakee rakennuttajapäällikköä vakinaiseen virkaan. Rakennuttajapäällikkö toimii tilahankkeet -tuotevastuualueen esimiehenä, vastaten investointikohteiden rakennuttamisen hallinnasta, investointiesitysten koostamisesta sekä tuotevastuualueen talouden seurannasta. Vuosittainen investointitaso on noin 10 M€. Rakennuttajapäällikkö ohjaa koko tuotevastuualueen rakennuttamista sekä vastaa omista rakennuttamiskohteistaan. Työ edellyttää laajaa rakentamisen kokonaisprosessien hallintaa, oma-aloitteellisuutta, talouden hallintaa, rohkeutta tarttua uusiin asioihin, reipasta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Mikkeli työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mikkelin kaupunki Y-tunnus 0165116-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennuttajapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Mikkelin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus