Duunitori suosittelee
Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etelä-Savon pelastuslaitos etsii joukkoonsa palomiestä. Tehtävän sijoituspaikka virkasuhteen alussa Pieksämäen paloasema ja työaika on teknisen sopimuksen mukainen keskimäärin 40 h/vko. Pelastus- ja ensihoitotoimintaan osallistumisen lisäksi palomiehen tehtäviin kuuluu osallistua pelastuslaitoksen turvallisuuspalvelujen tehtäviin. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on vastaava pelastusalan tutkinto (pelastuslaki) ja lisäksi BC- luokan ajokortti sekä virkaa vastaava kuntoluokka. Hakijan eduksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja palo- ja pelastusala Pieksämäki palo- ja pelastusala Pieksämäki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mikkelin kaupunki Y-tunnus 0165116-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palomies, Pieksämäen paloasema, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Mikkelin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 76100 - Pieksämäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus