Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nuorten tuki- ja jälkihuollon ohjaajan työ koostuu sijais- ja jälkihuollossa sekä lastensuojelun avohuollossa olevien lasten, nuorten ja heidän perheiden sekä olkkarin matalan kynnyksen kautta tulevien lasten, nuorten ja perheiden ohjaus- ja tukipalveluista. Ohjaaja työskentelee sosiaalityöntekijän työparina sijaishuollossa ja jälkihuollossa olevien lasten ja nuorten kanssa toteuttaen asiakassuunnitelmaa. Jälkihuoltosuunnitelmien tarkistukset täysi-ikäisten nuorten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Mikkeli määräaikainen Mikkeli musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mikkelin kaupunki Y-tunnus 0165116-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, viransijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Mikkelin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa