Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille, Tampere

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nuorten tuki- ja jälkihuollon ohjaajan työ koostuu sijais- ja jälkihuollossa sekä lastensuojelun avohuollossa olevien lasten, nuorten ja heidän perheiden sekä olkkarin matalan kynnyksen kautta tulevien lasten, nuorten ja perheiden ohjaus- ja tukipalveluista. Ohjaaja työskentelee sosiaalityöntekijän työparina sijaishuollossa ja jälkihuollossa olevien lasten ja nuorten kanssa toteuttaen asiakassuunnitelmaa. Jälkihuoltosuunnitelmien tarkistukset täysi-ikäisten nuorten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Mikkeli määräaikainen Mikkeli musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mikkelin kaupunki Y-tunnus 0165116-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, viransijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Mikkelin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus