Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haettavana on luokanopettajan opintovapaan sijaisuus ajaksi 3.11.2016 - 31.3.2017 Launialan koulussa. Valittavalta edellytetään asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus luokanopetukseen. Lisäksi edellytetään erikoistumisopintoja tekniseen työhön. Valittavalta toivotaan kiinnostusta ja monipuolista ammattitaitoa opetuksen ja koulun kehittämiseen, kehitys- ja yhteistyöhakuisuutta sekä rohkeutta tarttua uusiin asioihin. Perusopetusta tai esiopetusta antavalla opettajalla tulee olla koulun opetuskielessä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Mikkeli opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mikkelin kaupunki Y-tunnus 0165116-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luokanopettaja, Launialan koulu, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Mikkelin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus