Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mikkelin kaupunki hakee liikennesuunnittelijaa vakinaiseen virkaan. Liikennesuunnittelijan tehtäviä ovat mm. liikenteen ja katujen yleissuunnittelu, liikenneturvallisuuden sekä kävelyn ja pyöräilyn edistäminen, liikenteen ohjauksen suunnittelu sekä konsulttitöiden ohjaus sekä tarvittaessa rakennustöiden valvonta. Työhön kuuluu myös lausuntojen antaminen kuntalaisille ja yhteistyökumppaneille. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva insinööri (AMK). Eduksi luemme työkokemuksen suunnittelusta, rakentamisesta ja valvontatehtävistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mikkelin kaupunki Y-tunnus 0165116-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikennesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Mikkelin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 29 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus