Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Mikkelin kaupunki hakee liikennesuunnittelijaa vakinaiseen virkaan.

Liikennesuunnittelijan tehtäviä ovat mm. liikenteen ja katujen yleissuunnittelu, liikenneturvallisuuden sekä kävelyn ja pyöräilyn edistäminen, liikenteen ohjauksen suunnittelu sekä konsulttitöiden ohjaus sekä tarvittaessa rakennustöiden valvonta. Työhön kuuluu myös lausuntojen antaminen kuntalaisille ja yhteistyökumppaneille.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva insinööri (AMK).

Eduksi luemme työkokemuksen suunnittelusta, rakentamisesta ja valvontatehtävistä em. aloilla.

Työaika on 36,25 h/vko.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot, jotka jätetään haastattelijalle.

Virkasuhteeseen otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Web-osoite: http://www.mikkeli.fi Työnantaja: Mikkelin kaupunki Sijainti: Maaherrankatu 9, 50100 MIKKELI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yhdyskuntatekniikan päällikkö Maini Väisänen p. 044-7943210, maini.vaisanen @ mikkeli.fi Tekninen tuki hakemuksen jättämiseen p. 020 610 9527 (ma-pe, klo 7-15) Hakemukset: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/115707 Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Maaherrankatu 9, 50100 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi Mikkelin kaupunki Y-tunnus 0165116-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikennesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Mikkelin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli , osoitteessa Maaherrankatu 9, 50100 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa