Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Mikkelin kaupunki hakee kiinteistöpäällikköä vakinaiseen virkaan.

Kiinteistöpäällikkö toimii kiinteistöjen ylläpidon tuotevastuualueen esimiehenä. Virkatehtäviin kuuluu tuotevastuualueen toiminnan johtaminen sekä ylläpitotoiminnan koordinointi ja yhteistyö palvelutuottajien kanssa.

Työssä onnistuminen edellyttää hyviä johtamistaitoja, vahvaa työkokemusta kiinteistöjen kunnossapidosta ja hoidosta sekä kiinteistötaloudesta (tuotevastuun menot n. 13 M €/v). Projektien johtamiskyky ja perehtyneisyys kiinteistöjen energiatalouteen katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva insinööritutkinto (AMK) tai aikaisempi insinöörin tutkinto tai rakennusarkkitehdin (AMK) tutkinto.

Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista esitystaitoa sekä intoa uudistaa ja kehittää toimintaa.

Työaika on 36,25 h/vko.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot, jotka jätetään haastattelijalle.

Virkasuhteeseen otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Web-osoite: http://www.mikkeli.fi Työnantaja: Mikkelin kaupunki Sijainti: Maaherrankatu 9, 50100 MIKKELI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kiinteistöjohtaja Jarkko Hyttinen p. 044 794 3240, jarkko.hyttinen @ mikkeli.fi Tekninen hakemuksen tekemisen tuki numerosta 020 610 9527 (klo 7-15) www.mikkeli.fi Hakemukset: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/116825 Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Maaherrankatu 9, 50100 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi Mikkelin kaupunki Y-tunnus 0165116-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Mikkelin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli , osoitteessa Maaherrankatu 9, 50100 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa