Duunitori suosittelee
Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mikkelin kaupunki hakee kiinteistöpäällikköä vakinaiseen virkaan. Kiinteistöpäällikkö toimii kiinteistöjen ylläpidon tuotevastuualueen esimiehenä. Virkatehtäviin kuuluu tuotevastuualueen toiminnan johtaminen sekä ylläpitotoiminnan koordinointi ja yhteistyö palvelutuottajien kanssa. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä johtamistaitoja, vahvaa työkokemusta kiinteistöjen kunnossapidosta ja hoidosta sekä kiinteistötaloudesta (tuotevastuun menot n. 13 M €/v). Projektien johtamiskyky ja perehtyneisyys kiinteistöjen energiatalouteen katsotaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Mikkeli isännöinti ja kiinteistöhoito Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mikkelin kaupunki Y-tunnus 0165116-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Mikkelin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa