Duunitori suosittelee
Talouspäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Vuorovastaava Veljekset Keskiselle Tuuriin

Adecco Finland

Finland

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mikkelin kaupunki hakee kiinteistöpäällikköä vakinaiseen virkaan. Kiinteistöpäällikkö toimii kiinteistöjen ylläpidon tuotevastuualueen esimiehenä. Virkatehtäviin kuuluu tuotevastuualueen toiminnan johtaminen sekä ylläpitotoiminnan koordinointi ja yhteistyö palvelutuottajien kanssa. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä johtamistaitoja, vahvaa työkokemusta kiinteistöjen kunnossapidosta ja hoidosta sekä kiinteistötaloudesta (tuotevastuun menot n. 13 M €/v). Projektien johtamiskyky ja perehtyneisyys kiinteistöjen energiatalouteen katsotaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Mikkeli isännöinti ja kiinteistöhoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mikkelin kaupunki Y-tunnus 0165116-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Mikkelin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus