Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Mikkelin kaupunginorkesterista, Suomen kolmanneksi vanhimmasta yhtäjaksoisesti toimineesta orkesterista on yli satavuotisen historian saatossa jalostunut kokoonpano, joka tasollaan ja ennakkoluulottomalla ohjelmistosuunnittelullaan on herättänyt kiinnostusta kotimaassa ja ulkomailla. Kahdentoista jousisoittajan muodostamalle kamariorkesterille kertyy esiintymisiä vuosittain noin 60. Ohjelmatarjonnan ja yleisöpohjan monipuolisuudesta huolehditaan yhteistuotannoilla paikallisten toimijoiden ja toisten ammattiorkesterien kanssa, sekä lukuisilla vierailuilla konsertti- ja kongressitalo Mikaelissa sijaitsevan kotisalin ulkopuolelle.

Mikkelin kaupunginorkesterissa on haettavana intendentin virka 1.1.2017 alkaen. Intendentti toimii Mikkelin kaupunginorkesterin tulosaluejohtajana. Kelpoisuusvaatimuksen virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä perehtyneisyys orkesteritoimintaan.

Työaika on 36 h 15 min viikossa.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Valitulle asetetaan 6 kuukauden koeaika.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, soita numeroon 020 610 9527 (ma-pe, klo 7-15).

Web-osoite: http://www.mikkeli.fi Työnantaja: Mikkelin kaupunki Sijainti: 50100 MIKKELI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: Sivistystoimenjohtaja Virpi Siekkinen P. 044 794 3000 virpi.siekkinen(at)mikkeli.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 50100 MIKKELI

Yritystiedot

Toiminimi Mikkelin kaupunki Y-tunnus 0165116-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Intendentti, Kaupunginorkesteri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Mikkelin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli , osoitteessa 50100 MIKKELI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa