Duunitori suosittelee
Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Hankeseuranta-analyytikko

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Full stack developer

Callstats.io

Helsinki

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Mikkelin kaupunginorkesterista, Suomen kolmanneksi vanhimmasta yhtäjaksoisesti toimineesta orkesterista on yli satavuotisen historian saatossa jalostunut kokoonpano, joka tasollaan ja ennakkoluulottomalla ohjelmistosuunnittelullaan on herättänyt kiinnostusta kotimaassa ja ulkomailla. Kahdentoista jousisoittajan muodostamalle kamariorkesterille kertyy esiintymisiä vuosittain noin 60. Ohjelmatarjonnan ja yleisöpohjan monipuolisuudesta huolehditaan yhteistuotannoilla paikallisten toimijoiden ja toisten ammattiorkesterien kanssa, sekä lukuisilla vierailuilla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mikkelin kaupunki Y-tunnus 0165116-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Intendentti, Kaupunginorkesteri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Mikkelin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus