Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Mikeva on yksi Suomen suurimmista yksityisen sosiaalipalvelualan yrityksistä. Tuotamme laadukkaat kuntoutus-, hoiva- ja asumispalvelut, joihin kuuluvat myös terapiapalvelut yli 115 yksikössämme. Asukkaitamme ovat ikääntyneet, mielenterveyskuntoutujat, kehitysvammaiset sekä terapia- ja kuntoutusasiakkaat. Toimimme yli 70 kunnassa ja asiakkaitamme ovat kunnat, kaupungit sekä yksityiset asiakkaat.

Yli 2000 ammattitaitoista mikevalaista pitää huolen siitä, että asukkaillamme ja asiakkaillamme on joka päivä Hyvä Olla. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli yli 82 miljoonaa euroa. Lisätietoa toiminnastamme www.mikeva.fi.


Vastaava ohjaaja, Give Oy, Mamma Mia, Laitila

Haemme vastaavaa ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Edellytämme toimeen vähintään sosiaali- ja/tai terveysalan opisto- tai AMK-tutkintoa sekä hygieniapassia. Edellytämme myös lisäksi JET-tutkinnon tai vastaavan johtamiskoulutuksen sekä kokemuksen ja näkemyksen vanhustyöstä. Työ on kokopäivätyö.

Laitilan keskustassa sijaitseva Hoivakoti Mamma Mia tarjoaa kodinomaisen, lämminhenkisen ja turvallisen kodin ikääntyneille ja muistihäiriöisille asukkaille lyhyt- ja pitkäaikaiseen asumiseen. Hoivakoti Mamma Miassa on tilaa 18 asukkaalle, joista 17 huonetta on pitkäaikaiseen asumiseen ja yksi huone lyhytaikaiseen hoitoon tulevalle asukkaalle.

Vastaavana ohjaajana vastaat hyvästä yhteistyöstä läheisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa, kodin taloudellisesta tuloksesta, toiminnasta, markkinoinnista, henkilöstöstä, laatuasioista, tietosuoja- ja tietoturva-asioista.

Toivomme Sinulta vastuuntuntoisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn, jossa voi kehittää tiimin kanssa laadukasta palveluasumista sekä Mikevan hyvät henkilöstöedut kuten jatkuvan täydennyskoulutuksen tehtäviin, työhyvinvointitoiminnan, EPassin liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Tiedustelut arkisin klo 9 - 11: Palvelujohtaja Sari Blomqvist puh. 045 6745967 sari.blomqvist@mikeva.fi

Haastattelemme jo hakuajalla ja valinnan teemme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.mikeva.fi Työnantaja: Mikeva Oy/ Sijainti: 23800 LAITILA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: - Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 23800 LAITILA

Yritystiedot

Toiminimi Mikeva Oy Y-tunnus 0784328-9 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Jussin Kodit, Terveyspalvelut Mikeva, Mikeva Vanhustenpalvelut, Terveyspalvelut Mendis, Mendis Palvelukodit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

53 348 889 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

944 352 € -49 %

Henkilöstö

1 227 118

Liikevoitto-%

2 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Mikeva Oy/. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23800 - Laitila , osoitteessa 23800 LAITILA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa