Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan. Edellytämme sairaanhoitajilta vähintään opisto- tai AMK-tutkintoa sekä hygieniapassin. Katsomme eduksi kokemuksen ja näkemyksen vanhustyöstä. Työ on kokopäivätyö ja kaksivuoro.
54-paikkainen palvelukoti tuottaa laadukkaita ja monipuolisia asumispalveluita vanhuksille.
Sairaanhoitaja vastaa palvelukodin sairaanhoidollisista tehtävistä, asukkaiden hoivasta ja kuntoutuksesta, sekä hyvästä yhteistyöstä omaisten, asukkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työnkuvaan kuuluu myös toimiminen lääke- ja lääkärivastaavina. Verinäytteiden otto kuuluu myös sairaanhoitajan tehtäviin.

Toivomme vastuuntuntoisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa voi kehittää tiimin kanssa laadukasta palveluasumista sekä Mikevan hyvät henkilöstöedut kuten jatkuvan täydennyskoulutuksen tehtäviisi, edistyksellisen työhyvinvointitoiminnan , EPassin liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin.

Web-osoite: http://www.mikeva.fi Työnantaja: Mikeva Oy/ Sijainti: Pyyntitie 5, 02230 ESPOO Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vastaava ohjaaja Ritva Salakka puh: 0447800756 ritva.salakka@mikeva.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?jc=33&did=21008&job_id=5019 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pyyntitie 5, 02230 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Mikeva Oy Y-tunnus 0784328-9 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Jussin Kodit, Terveyspalvelut Mikeva, Mikeva Vanhustenpalvelut, Terveyspalvelut Mendis, Mendis Palvelukodit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

53 348 889 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

944 352 € -49 %

Henkilöstö

1 227 118

Liikevoitto-%

2 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Mikeva Oy/. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Pyyntitie 5, 02230 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa