Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Mikeva on yksi Suomen suurimmista yksityisen sosiaalipalvelualan yrityksistä. Tuotamme laadukkaat kuntoutus-, hoiva- ja asumispalvelut, joihin kuuluvat myös kotihoito ja terapiapalvelut yli 100 yksikössämme. Asiakkaitamme ovat ikääntyneet, mielenterveyskuntoutujat, kehitysvammaiset sekä vaikeavammaiset, lapset ja nuoret.

Yli 1600 ammattitaitoista mikevalaista pitää huolen siitä, että asukkaillamme ja asiakkaillamme on joka päivä hyvä olla. Vuoden 2014 liikevaihto oli yli 66 miljoonaa euroa. Lisätietoa toiminnastamme www.mikeva.fi.

Puheterapeutti, Mikeva Oy / Mikevan terapia- ja kuntoutuspalvelut Ylivieska

Haemme koko- tai osa-aikaista puheterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan. Edellytämme hakijalta puheterapeutin tutkintoa. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti Kelan vaikeavammaisia lapsia/nuoria/aikuisia Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan kuntien alueelta. Työ on ensisijaisesti kokopäivätyötä, mutta huomioimme myös osa-aikatyötä hakevat.

Eduksi katsomme työkokemuksen vaikeavammaisten kanssa tehdystä työstä sekä Kelan avoterapiastandardin tuntemisen. Mikäli kokemusta avoterapiastandardista ei ole, työnantaja perehdyttää asiaan.

Vastaat puheterapian toteuttamisesta asiakaslähtöisesti ja tavoitteellisesti sekä asiakassuhteen hoidosta. Edellytämme hakijalta matkustusvalmiutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja luontevaan kanssakäymiseen erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme Sinulta vastuuntuntoisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden oman työajan suunnitteluun sekä mielenkiintoisen työn, jossa voit olla mukana kehittämässä terapeuttitiimin kanssa laadukasta ja vaikuttavaa puheterapiapalveluiden konseptia. Tarjoamme myös Mikevan hyvät henkilöstöedut kuten jatkuvan täydennyskoulutuksen tehtäviin, työhyvinvointitoiminnan, SporttiPassin liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, työterveyshuollon sekä innostuneen että työstään nauttivan työyhteisön tuen.

Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.


Tiedustelut puhelimitse arkisin: vastaava terapeutti Minna Pekarila 0440 667 778 tai puheterapeutti Teija Väisänen (ma-ti) 044 7800804.

Työpaikan osoite: Torikatu 3 84100 Ylivieska

Web-osoite: http://www.mikeva.fi Työnantaja: Mikeva Oy Sijainti: Torikatu 3, Ylivieska, 84100 YLIVIESKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: - Ilmoitus jätetty: 22.08.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Torikatu 3, Ylivieska, 84100 YLIVIESKA

Yritystiedot

Toiminimi Mikeva Oy Y-tunnus 0784328-9 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Jussin Kodit, Terveyspalvelut Mikeva, Mikeva Vanhustenpalvelut, Terveyspalvelut Mendis, Mendis Palvelukodit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

53 348 889 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

944 352 € -49 %

Henkilöstö

1 227 118

Liikevoitto-%

2 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut Mikeva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylivieska , osoitteessa Torikatu 3, Ylivieska, 84100 YLIVIESKA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus