Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Mikeva on yksi Suomen suurimmista yksityisen sosiaalipalvelualan yrityksistä. Tuotamme laadukkaat kuntoutus-, hoiva- ja asumispalvelut, joihin kuuluvat myös kotihoito ja terapiapalvelut yli 100 yksikössämme. Asukkaitamme ovat ikääntyneet, mielenterveyskuntoutujat, kehitysvammaiset sekä lapset ja nuoret. Toimimme yli 60 kunnassa ja asiakkaitamme ovat kunnat, kaupungit, Kela sekä yksityiset asiakkaat.

Yli 1500 ammattitaitoista mikevalaista pitää huolen siitä, että asukkaillamme ja asiakkaillamme on joka päivä hyvä olla. Vuoden 2014 liikevaihtomme oli yli 66 miljoonaa euroa. Lisätietoa toiminnastamme www.mikeva.fi.

Puheterapeutti, Mikeva Oy / Mikevan terapia- ja kuntoutuspalvelut Kokkola

Haemme joukkoomme puheterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan. Edellytämme hakijalta puheterapeutin tutkintoa. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti Kelan vaikeavammaisia lapsia/nuoria/aikuisia Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan kuntien alueelta. Työ on kokopäivätyö, mutta myös osa-aikatyöstä kiinnostuneet huomioidaan. Eduksi katsomme työkokemuksen vaikeavammaisten kanssa tehdystä työstä sekä Kelan avoterapiastandardin tuntemisen. Mikäli kokemusta avoterapiastandardista ei ole, työnantaja perehdyttää asiaan.

Vastaat puheterapian toteuttamisesta asiakaslähtöisesti ja tavoitteellisesti sekä asiakassuhteen hoidosta. Edellytämme hakijalta matkustusvalmiutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja luontevaan kanssakäymiseen erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.
Toivomme Sinulta vastuuntuntoisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden oman työajan suunnitteluun sekä mielenkiintoisen työn, jossa voit olla mukana kehittämässä terapeuttitiimin kanssa laadukasta ja vaikuttavaa puheterapiapalveluiden konseptia. Tarjoamme myös Mikevan hyvät henkilöstöedut kuten jatkuvan täydennyskoulutuksen tehtäviin, työhyvinvointitoiminnan, työterveyshuollon, SporttiPassin liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin sekä innostuneen ja työstään nauttivan työyhteisön tuen. Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tiedustelut puhelimitse arkisin: vastaava terapeutti Minna Pekarila 0440 667 778

Web-osoite: http://www.mikeva.fi Työnantaja: Mikeva Oy Sijainti: Lepokodinkatu 3, 67100 KOKKOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 09.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Minna Pekarila, puh 0440 667 778 Ilmoitus jätetty: 10.08.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lepokodinkatu 3, 67100 KOKKOLA

Yritystiedot

Toiminimi Mikeva Oy Y-tunnus 0784328-9 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Jussin Kodit, Terveyspalvelut Mikeva, Mikeva Vanhustenpalvelut, Terveyspalvelut Mendis, Mendis Palvelukodit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

53 348 889 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

944 352 € -49 %

Henkilöstö

1 227 118

Liikevoitto-%

2 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut Mikeva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola , osoitteessa Lepokodinkatu 3, 67100 KOKKOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus