Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö vastaamaan ensisijaisesti pohjoisen Suomen asiakkuuksista

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Mikeva on yksi Suomen suurimmista yksityisen sosiaalipalvelualan yrityksistä. Tuotamme laadukkaat kuntoutus-, hoiva- ja asumispalvelut, joihin kuuluvat myös terapiapalvelut yli 100 yksikössämme. Asukkaitamme ovat ikääntyneet, mielenterveyskuntoutujat, kehitysvammaiset sekä terapia- ka kuntoutusasiakkaat. Toimimme yli 60 kunnassa ja asiakkaitamme ovat kunnat, kaupungit sekä yksityiset asiakkaat.

Yli 1900 ammattitaitoista mikevalaista pitää huolen siitä, että asukkaillamme ja asiakkaillamme on joka päivä Hyvä Olla. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli yli 82 miljoonaa euroa. Lisätietoa toiminnastamme www.mikeva.fi.Ohjaaja, Mikeva Oy, Sirkan tupa, Jalasjärvi
Haemme työntekijää eri mittaisiin ohjaajan sijaisuuksiin. Edellytämme ohjaajan työtehtävään vähintään lähihoitajan tai perushoitajan tutkintoa. Myös sosionomin ja sairaanhoitajan tutkinnon omaavat ovat tervetulleita joukkoomme. Edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia. Työ on kolmivuorotyötä, oikean tyypin löytyessä mahdollisuus vakinaistamiseen toiminnan vakiintuessa.

Sirkan tupa on 24- paikkainen koti, joka tuottaa laadukkaita ja monipuolisia asumispalveluita mielenterveyskuntoutujille. Yksikössä tarjotaan tehostettua asumispalvelua asukkaille, joilla on mielenterveydellisistä syistä johtuvia haasteita itsensä ja/tai arjen hallinnassa. Henkilöillä voi olla myös muistisairauksia jotka eivät johdu ikääntymisestä vaan muista syistä kuten päihteiden runsaasta käytöstä tai aivovaurion perusteella tulleesta muistamattomuudesta. Asukkailla on haastetta kokonaisvaltaisessa toimintakyvyssä, rajoitteita normaalissa vuorovaikutuksessa ja haasteellista käytöstä, joista johtuen asuminen perinteisessä ympärivuorokautista asumispalvelua tarjoavassa yksikössä ei ole mahdollista. Isompi henkilöstömitoutus tuo kyvyn tarjota mielekästä sisältöä haastavampikuntoisen asukkaan elämään.
Vastaat asukkaidemme hyvän elämän tuottamisesta ja hoivan/ohjauksen toteuttamisesta ihmisläheisellä tavalla. Työtehtäviin kuuluvat mm. hoito- ja kuntoutus-, viriketoiminta sekä kodinhoitotyöt. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme Sinulta ihmisläheistä työotetta, vastuuntuntoisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn kodinomaisessa yksikössä. Tarjoamme myös Mikeva Oy:n hyvät henkilöstöedut kuten jatkuvan täydennyskoulutuksen tehtäviisi ja EPassin liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.


Tiedustelut arkisin: Marjo Takkunen, puh. 044 7648815.

Työpaikan osoite: Rantatie 22, 61600 Jalasjärvi.

Web-osoite: http://www.mikeva.fi Työnantaja: Mikeva Oy Sijainti: 61600 JALASJÄRVI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: - Ilmoitus jätetty: 09.08.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 61600 JALASJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Mikeva Oy Y-tunnus 0784328-9 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Jussin Kodit, Terveyspalvelut Mikeva, Mikeva Vanhustenpalvelut, Terveyspalvelut Mendis, Mendis Palvelukodit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

53 348 889 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

944 352 € -49 %

Henkilöstö

1 227 118

Liikevoitto-%

2 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaajan sijaisuudet, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Mikeva Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 61600 - Jalasjärvi , osoitteessa 61600 JALASJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa