Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Haemme logistiikkakoordinaattoria Raumalle

Adecco Finland

Finland

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ohjaaja, Mikeva Oy, Mikevanhelmi, Espoo Haemme ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan. Edellytämme ohjaajan työtehtävään vähintään lähihoitajan tai perushoitajan tutkintoa. Edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia. Työ on kokopäivätyö ja kaksivuoro. Vastaat asukkaidemme hyvän elämän tuottamisesta ja hoivan toteuttamisesta ihmisläheisellä tavalla. Työtehtäviin kuuluvat mm. vanhusten hoito- ja hoiva, kuntoutus- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mikeva Oy Y-tunnus 0784328-9 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Terveyspalvelut Mikeva, Mikeva Vanhustenpalvelut, Terveyspalvelut Mendis, Mendis Palvelukodit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Mikeva Oy/. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 29 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus