Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Ohjaaja, Mikeva Oy, Mikevanhelmi, Espoo
Haemme ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan. Edellytämme ohjaajan työtehtävään vähintään lähihoitajan tai perushoitajan tutkintoa. Edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia. Työ on kokopäivätyö ja kaksivuoro.

Vastaat asukkaidemme hyvän elämän tuottamisesta ja hoivan toteuttamisesta ihmisläheisellä tavalla. Työtehtäviin kuuluvat mm. vanhusten hoito- ja hoiva, kuntoutus- ja viriketoiminta sekä hoitokodin kodinhoitotyöt.
Toivomme Sinulta ihmisläheistä työotetta, vastuuntuntoisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn kodinomaisessa hoitokodissa. Tarjoamme myös Mikeva Oy:n hyvät henkilöstöedut kuten jatkuvan täydennyskoulutuksen tehtäviisi ja EPassin liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin.

Web-osoite: http://www.mikeva.fi Työnantaja: Mikeva Oy/ Sijainti: Pyyntitie 5, 02230 ESPOO Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vastaava ohjaaja Ritva Salakka puh:0447800756 ritva.salakka@mikeva.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?jc=33&did=21008&job_id=5025 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pyyntitie 5, 02230 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Mikeva Oy Y-tunnus 0784328-9 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Jussin Kodit, Terveyspalvelut Mikeva, Mikeva Vanhustenpalvelut, Terveyspalvelut Mendis, Mendis Palvelukodit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

53 348 889 € 4 %

Liiketoiminnan tulos

944 352 € -49 %

Henkilöstö

1 227 118

Liikevoitto-%

2 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Mikeva Oy/. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Pyyntitie 5, 02230 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa