Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme ripeää ja oppimiskykyistä VALIMOTYÖNTEKIJÄÄ/KAAVAAJAA. Työnkuvasi koostuu pääasiassa valumuottien tekemisestä ja muista kaavaukseen liittyvistä työtehtävistä. Hakijalta edellytämme metallialan perustuntemusta ja arvostamme aikaisempaa kokemusta valimotyöstä ja käsikaavauksesta. Työssä onnistuminen vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa ja oikeaa asennetta. Miilucast Oy on korkealaatuisten valmiiksi koneistettujen teräsvalutuotteiden valmistaja Raahesta. Teräsvalimolla on lähes satavuotinen kokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Raahe .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Miilucast Oy Y-tunnus 2570121-7 Toimiala Teräksen valu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Valimotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Miilucast Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus