Duunitori suosittelee
Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Puuseppä asiakkaallemme Paimioon

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme hitsaajaa/asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu metallituotteiden valmistus ja asennus, ja työkohteet sijaitsevat Päijät-Hämeen alueella, mutta työpäivät alkavat pääasiassa asiakasyrityksen toimipisteestä Lahdesta. Tehtävässä menestymisen takaavat vähintään parin vuoden työkokemus mig/mag-hitsauksesta, kuvien lukutaito sekä kokemus metallituotteiden asennuksesta. Työssä tulet työskentelemään työparin kanssa, joten toivomme sinun olevan sosiaalinen, täsmällinen ja luotettava ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lahti asennus, huolto ja puhtaanapito Lahti puu- ja metallialan tehtävät Lahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät asennus, huolto ja puhtaanapito puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mig/mag-hitsaaja/asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Lahti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15300 - Lahti .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus