Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 31.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Kankaanpäähän MIG-/ MAG-HITSAAJIA Onnistuaksesi tässä työssä sinulla tulee olla kokemusta raskaasta teollisuudesta. Kyseessä levyhitsaus, materiaalina musta rauta vahvuudeltaan 40-100 mm. Edellytämme: - Kokemusta vastaavanlaisista töistä- Ammattimaista asennetta- Joustavuutta- Huolellisuutta ja tarkkuutta työssä Tarjoamme: - Mahdollisuuden pidempiaikaiseen työhön- Mukavan työympäristön- Kohtuullisen korvauksen työstä Kiinnostuitko? Täytä hakemus pian, sillä työt alkavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MIG / MAG- hitsaaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 31.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.12.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 81 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa