Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimimme alihankkijana kaivos- ja konepajatoimialalla hitsaus ja asennustehtavissa. Haemme joukkoomme Pohjois-Suomen alueelta kokeneita MIG / MAG hitsaajia töihin konepajalle Kokkolaan. Työ on pääasiassa järeiden kaivos- ja maanrakennuskoneiden kauhojen, puomien ja lavojen uustuotantohitsausta, seka erilaisten käytettyjen osien korjaushitsausta ja huoltoa. Vaatimuksena. Voimassa olevat 136 ja 135 menetelmien hitsaajanpätevyydet levylle, tai osaaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MIG/ MAG-hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Autio Welding Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa