Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimimme alihankkijana kaivos- ja konepajatoimialalla hitsaus ja asennustehtavissa. Haemme joukkoomme Pohjois-Suomen alueelta kokeneita MIG / MAG hitsaajia töihin konepajalle Kokkolaan. Työ on pääasiassa järeiden kaivos- ja maanrakennuskoneiden kauhojen, puomien ja lavojen uustuotantohitsausta, seka erilaisten käytettyjen osien korjaushitsausta ja huoltoa. Vaatimuksena. Voimassa olevat 136 ja 135 menetelmien hitsaajanpätevyydet levylle, tai osaaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MIG/ MAG-hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Autio Welding Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus