Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kaakon kaksikon kuntien, Miehikkälän ja Virolahden, sosiaali- ja terveystoimet toimivat isäntäkuntamallilla. Kuntalaisilla on yhteinen palvelujen käyttöalue ja henkilöstön toimialue on Kaakon kaksikko. Sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana lastentarhanopettajan vuorotteluvapaan sijaisuus Virojoen päiväkodissa. Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) 7 §:ssä säädetty kelpoisuus. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkataan TE-toimistossa työttömänä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Miehikkälä varhaiskasvatus Miehikkälä opettajat, lehtorit, professorit Miehikkälä lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Miehikkälän kunta Y-tunnus 0162675-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja tai lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Miehikkälän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee Miehikkälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus