Duunitori suosittelee
Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus

Kaakon kaksikon kuntien, Miehikkälän ja Virolahden, sosiaali- ja terveystoimet toimivat isäntäkuntamallilla. Kuntalaisilla on yhteinen palvelujen käyttöalue ja henkilöstön toimialue on Kaakon kaksikko.

Sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana lastentarhanopettajan vuorotteluvapaan sijaisuus Virojoen päiväkodissa.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) 7 §:ssä säädetty kelpoisuus.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkataan TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneen 14 kuukauden aikana tai on alle 30-vuotias askettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Huomioimme ennen sijaisuuden alkamista valmistuvat kelpoisuusehdon täyttävät hakijat. Sijaisuus voidaan täyttää myös lastenhoitajan tehtävään, jonka kelpoisuusehtona on laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (272/2005) 8§.

Web-osoite: http://www.miehikkala.fi Työnantaja: Miehikkälän kunta Sijainti: Keskustie 4 A, 49700 MIEHIKKÄLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, vuorotteluvapaan sijainen Yhteystiedot: Lisätietoja antaa varhaiskasvatusjohtaja Outi Silander, puh. 040 5493 335. Hakemukset: Hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteella: Miehikkälän kunta / Varhaiskasvatustoimisto Opintie 2 49900 Virolahti Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskustie 4 A, 49700 MIEHIKKÄLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Miehikkälän kunta Y-tunnus 0162675-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja tai lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Miehikkälän kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Miehikkälä , osoitteessa Keskustie 4 A, 49700 MIEHIKKÄLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa