Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan Pohjois-Savon alueella tapahatuvaan työhön sisustuskirvesmiestä. Tehtävänä on muuttovalmiiden uudiskohteiden sisätyöt. Oman auton käyttömahdollisuus oltava. Lisätietoja Mikko Hyvärinen, puh. 040 537 8829, [email protected] Tiedustelut puhelimitse kello 8 - 17....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Kuopio puu- ja metallialan tehtävät Kuopio talonrakennus puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi MH Works Oy Y-tunnus 2465070-2 Toimiala Teiden ja moottoriteiden rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Savon valmiskoti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sisustuskirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut MH Works Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus