Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan Pohjois-Savon alueella tapahatuvaan työhön sisustuskirvesmiestä. Tehtävänä on muuttovalmiiden uudiskohteiden sisätyöt. Oman auton käyttömahdollisuus oltava. Lisätietoja Mikko Hyvärinen, puh. 040 537 8829, mikkomhworks@gmail.com Tiedustelut puhelimitse kello 8 - 17....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Kuopio puu- ja metallialan tehtävät Kuopio talonrakennus puu- ja metallialan tehtävät Kuopio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi MH Works Oy Y-tunnus 2465070-2 Toimiala Teiden ja moottoriteiden rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Savon valmiskoti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sisustuskirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut MH Works Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa