Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan Pohjois-Savon alueella tapahatuvaan työhön sisustuskirvesmiestä. Tehtävänä on muuttovalmiiden uudiskohteiden sisätyöt. Oman auton käyttömahdollisuus oltava. Lisätietoja Mikko Hyvärinen, puh. 040 537 8829, [email protected] Tiedustelut puhelimitse kello 8 - 17....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Kuopio puu- ja metallialan tehtävät Kuopio talonrakennus puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi MH Works Oy Y-tunnus 2465070-2 Toimiala Teiden ja moottoriteiden rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Savon valmiskoti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sisustuskirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut MH Works Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus