Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävän kuvaus Etsimme Metson aluehuoltoon Lappeenrantaan huoltoasentajaa vastaamaan virtauksensäätötuotteiden huoltotoiminnasta huoltopisteessä sekä alueella toimivien asiakkaiden tuotantolaitoksilla. Työhön kuuluu huolto-, korjaus-, kokoonpano-, käyttöönotto- ja varastointitehtäviä. Huoltoasentaja myös ylläpitää ja kehittää asiakassuhteita sekä on yhteydessä alueen muihin asiakkaisiin. Tehtävään kuuluu jonkin verran matkustamista pääosin Kaakkois-Suomen alueella. Toivomme Toivomme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lappeenranta asennus, huolto ja puhtaanapito Lappeenranta ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Metso Flow Control Oy Y-tunnus 2644224-5 Toimiala Teollisuuden koneiden ja laitteiden ym. asennus Rinnakkaistoiminimet Neles Controls, Metso Field Systems, Metso Positioner Manufacturing, Metso Valve Manufacturing

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Metso Flow Control Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus