Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tehtävän kuvaus
Etsimme Metson aluehuoltoon Lappeenrantaan huoltoasentajaa vastaamaan virtauksensäätötuotteiden huoltotoiminnasta huoltopisteessä sekä alueella toimivien asiakkaiden tuotantolaitoksilla. Työhön kuuluu huolto-, korjaus-, kokoonpano-, käyttöönotto- ja varastointitehtäviä. Huoltoasentaja myös ylläpitää ja kehittää asiakassuhteita sekä on yhteydessä alueen muihin asiakkaisiin. Tehtävään kuuluu jonkin verran matkustamista pääosin Kaakkois-Suomen alueella.

Toivomme
Toivomme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta prosessiteollisuuden kunnossapidon tehtävistä. Automaatioalan koulutus on eduksi. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä huolellisuutta, ja ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen päivittäisessä työssäsi. Sinulla on tietotekniset perustaidot ja olet palveluhenkinen. Englannin kielen perustaidot ovat eduksi tehtävässä.

Tarjoamme
Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän hyvässä työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi.

Lisätietoja
Lisätietoja antaa Jyrki Vilkko, Service Execution Manager, +358 50 317 3659 tai jyrki.vilkko (at) metso.com. Hae tehtävää mieluiten heti, mutta viimeistään 1.11.2016 osoitteessa www.metso.com.

Työnantaja: Metso Flow Control Oy Sijainti: 53100 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja Lisätietoja antaa Jyrki Vilkko, Service Execution Manager, +358 50 317 3659 tai jyrki.vilkko (at) metso.com. Hae tehtävää mieluiten heti, mutta viimeistään 1.11.2016 osoitteessa www.metso.com. Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 53100 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi Metso Flow Control Oy Y-tunnus 2644224-5 Toimiala Teollisuuden koneiden ja laitteiden ym. asennus Rinnakkaistoiminimet Neles Controls, Metso Field Systems, Metso Positioner Manufacturing, Metso Valve Manufacturing

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

None €

Liiketoiminnan tulos

0 € 0 %

Henkilöstö

0 0
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Metso Flow Control Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta , osoitteessa 53100 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa