Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävän kuvaus Etsimme Metson aluehuoltoon Lappeenrantaan huoltoasentajaa vastaamaan virtauksensäätötuotteiden huoltotoiminnasta huoltopisteessä sekä alueella toimivien asiakkaiden tuotantolaitoksilla. Työhön kuuluu huolto-, korjaus-, kokoonpano-, käyttöönotto- ja varastointitehtäviä. Huoltoasentaja myös ylläpitää ja kehittää asiakassuhteita sekä on yhteydessä alueen muihin asiakkaisiin. Tehtävään kuuluu jonkin verran matkustamista pääosin Kaakkois-Suomen alueella. Toivomme Toivomme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lappeenranta Asennus, huolto ja puhtaanapito Lappeenranta ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Metso Flow Control Oy Y-tunnus 2644224-5 Toimiala Teollisuuden koneiden ja laitteiden ym. asennus Rinnakkaistoiminimet Neles Controls, Metso Field Systems, Metso Positioner Manufacturing, Metso Valve Manufacturing

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Metso Flow Control Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53100 - Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa