Duunitori suosittelee
Kesätyöntekijä, rahoituksen tukitehtävät/pk-yritykset

Finnvera

Turku

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

Test Automation Engineer

Zervant Oy

Espoo

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan metsätöihin työntekijää, joka osaa käyttää moottori- ja raivaussahaa. Omat varusteet katsotaan eduksi. Tieturva 1 ja Työturvakortit oltava voimassa. EA-kortti eduksi. Suomen kielen taito ja oma auto välttämättömät. Työkohteet sijaitsevat ympäri Lappia. Työnantaja vastaa tarvittaessa majoituksesta. Työtunteja on 6-8 tuntia päivässä. Työ kestää lumen tuloon asti. Mahdollisesti voi jatkua pidempäänkin. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Rovaniemi maa-, metsä- ja kalatalouden työt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metsätyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut JU-RA Metsä- ja rakennuspalvelut. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96100 - Rovaniemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus