Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus

Haetaan metsätöihin työntekijää, joka osaa käyttää moottori- ja raivaussahaa. Omat varusteet katsotaan eduksi. Tieturva 1 ja Työturvakortit oltava voimassa. EA-kortti eduksi. Suomen kielen taito ja oma auto välttämättömät.

Työkohteet sijaitsevat ympäri Lappia. Työnantaja vastaa tarvittaessa majoituksesta. Työtunteja on 6-8 tuntia päivässä. Työ kestää lumen tuloon asti. Mahdollisesti voi jatkua pidempäänkin.

Lähetä CV sähköpostilla mahd.pian osoitteeseen: juvira1@gmail.com

www.jrforest.fi

Web-osoite: http://www.jrforest.fi Työnantaja: JU-RA Metsä- ja rakennuspalvelut Sijainti: 96100 ROVANIEMI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Juhani Rauhala, juvira1@gmail.com, puh. 045-1148328 Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla. Mahdolliset puhelintiedustelut klo 15-17 välillä. Ilmoitus jätetty: 31.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 96100 ROVANIEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metsätyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut JU-RA Metsä- ja rakennuspalvelut. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96100 - Rovaniemi , osoitteessa 96100 ROVANIEMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa