Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan metsätöihin työntekijää, joka osaa käyttää moottori- ja raivaussahaa. Omat varusteet katsotaan eduksi. Tieturva 1 ja Työturvakortit oltava voimassa. EA-kortti eduksi. Suomen kielen taito ja oma auto välttämättömät. Työkohteet sijaitsevat ympäri Lappia. Työnantaja vastaa tarvittaessa majoituksesta. Työtunteja on 6-8 tuntia päivässä. Työ kestää lumen tuloon asti. Mahdollisesti voi jatkua pidempäänkin. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Rovaniemi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metsätyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut JU-RA Metsä- ja rakennuspalvelut. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96100 - Rovaniemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa