Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan pitkäaikaiseen palvelukseen ammattitaitoista, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää ja sitoutunutta ajokoneen kuljettajaa. Työssä vaaditaan oma-aloitteisuutta, joustavuutta, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä. Hakkuukoneen ajotaito eduksi. Työmaat pääasiallisesti Savonlinna-Sulkava-Heinävesi alueella. (Metsähallitus) Työt alkaa 1.1.2017 Perehdytys aikaisemmin. Koulu-/työtodistukset pyydetään esitettäväksi. Kokoaikainen vuorotyö. Työauto työnantajan puolesta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne maa-, metsä- ja kalatalouden työt raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Metsäkoneurakointi M. Hekkanen Oy Y-tunnus 0791460-6 Toimiala Puunkorjuu Rinnakkaistoiminimet MH Kuljetus ja Liikennöinti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metsäkoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Metsäkoneurakointi M. Hekkanen Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus