Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Asiakkaillemme John Deere -tuotemerkki on edelläkävijän maineessa joka puolella maailmaa niin uudenaikaisessa teknologiassa, kuin myös tuotteiden laadussa ja niiden luotettavuudessa.

Tervetuloa menestymään John Deeren palveluksessa. Toimimme globaalisti ja
työllistämme maailmanlaajuisesti yli 59.000 henkilöä. Yhtiön maatalous-, metsäkone- sekä ympäristönhoitotoimialojemme yhteinen liikevaihto on yli 36 miljardia USD.

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, missä sijaitsevat pyöräalustaisten metsäkoneiden tuotekehitys ja Euroopan markkinointikeskus. Suomessa yhtiö työllistää noin 700 henkilöä. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa

John Deere Forestry Oy:n Suomen Jälleenmyynti, hakee Suolahden palvelupisteen huoltokorjaamolle,

METSÄKONEASENTAJAA

Asentajana tulet olemaan osa paikallista korjaamotiimiä ja vastaat omalta osaltasi asiakaspalvelusta. Päätoimenkuvaan kuuluu metsäkoneiden määräaikaishuollot, vianhaku-ja korjaustehtävät, sekä konevarustelutehtävät.

Sinulla on kokemusta metsäkoneiden tai muun raskaan kaluston huoltamisesta ja korjaamisesta. Sinulla tulee olla perustaidot PC:n käytöstä ja Office-ohjelmistojen tuntemus. Sinulla on töiden suorittamisen vaatima peruskoulutus ja olet luonteeltasi ryhmätyökykyinen, oma-aloitteinen sekä asiakaspalveluhenkinen. Tehtävän edellyttää myös matkustusvalmiutta ja joustavuutta työaikojen suhteen.

Työnantaja: John Deere Forestry Oy, Suolahti Sijainti: Aatulantie 38, 44200 SUOLAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop. mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Saloranta puh. 040-8298165 Hakemukset: Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.10.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen:   SalorantaPekka@JohnDeere.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aatulantie 38, 44200 SUOLAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metsäkoneasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut John Deere Forestry Oy, Suolahti. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Äänekoski , osoitteessa Aatulantie 38, 44200 SUOLAHTI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa