Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kahta Hakkuukoneen kuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toisen työt koostuvat pääsääntöisesti harvennuksista ja toisen jakautuu 40/60 (aukko / harvennus ) Koneet JD E-malleja. työmaat sijaitsevat noin 100 km säteellä Huittisista. Pääsääntöisesti 2-vuorotyö välillä yhtä vuoroa. Kilpailukykyiset edut ja reipas tekemisen meininki. Eduiksi katsotaan aikaisempi hakkuukokemus JD koneilla ja halu kehittyä kuljettajana. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Huittinen raskaan kaluston käyttö Huittinen kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Metsä KTK Oy Y-tunnus 2212427-4 Toimiala Puunkorjuu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Monitoimikoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Metsä KTK Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Huittinen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus