Duunitori suosittelee
Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Jr. järjestelmäkehittäjiä tai jo kokeneempia koodarikettuja alan johtavaan it-palvelutaloon Tampereelle

Studentwork

Tampere

ICT Infra Specialist Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Metsä Group ICT is a group level service function having about 150 employees. Group ICT is responsible for delivering and developing competitive ICT services to all business areas and group functions.We are looking for a service-oriented ICT professional to join us in Group ICT, Solution Development function as a SOLUTION ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Norway tuotesuunnittelu ja -muotoilu Sweden tuotesuunnittelu ja -muotoilu Finland palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Norway palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Sweden palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Finland ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Norway ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Sweden ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Finland graafinen ala Norway graafinen ala Sweden graafinen ala Finland tuotesuunnittelu ja -muotoilu palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys graafinen ala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Metsä Group Y-tunnus 0116300-4 Toimiala Puunkorjuu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Solution Designer/Owner, Supply Chain, on ilmoitettu Metsä Group -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Metsä Group konsernipalvelut / co Metsä Group. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus