Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Metsä Board Simpele on johtava elintarvikepakkauksiin käytettävän taivekartongin valmistaja. Tehtaan vuotuinen tuotantokapasiteetti on 280 000 tonnia Simcote -kartonkia. Tehtaalla työskentelee noin 260 alan ammattilaista.KÄYTÖNTARKKAILIJATehtävän kuvausHaemme nyt käytöntarkkailijaa vakituiseen työsuhteeseen Metsä Boardin Simpeleen tehtaalle.Työhösi kuuluu monipuolisia erilaisia työtehtäviä tuotantolaboratoriossa ja tuotannossa. Tehtävässä suoritetaan käytöntarkkailua ja kartongin laatumäärityksiä asiakasvaatimusten täyttymisen varmistamiseksi (mm. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Norway Sweden Finland .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Metsä Group Y-tunnus 0116300-4 Toimiala Puunkorjuu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käytöntarkkailija, on ilmoitettu Metsä Group -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Metsä Board / co Metsä Group. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus