Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Metsä Group ICT is a group level service function with about 150 employees. Group ICT is responsible for developing and delivering competitive ICT services group wide to all business areas and group functions.END USER SERVICES SERVICE ARCHITECT (GROUP ICT)Metsä Group ICT Infrastructure unit is seeking a EUS Service Architect to ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Norway ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Sweden ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Finland järjestelmähallinta ja tietohallinto Norway järjestelmähallinta ja tietohallinto Sweden järjestelmähallinta ja tietohallinto Finland palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Norway palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Sweden palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Finland ohjelmointi ja ohjelmistokehitys järjestelmähallinta ja tietohallinto palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Metsä Group Y-tunnus 0116300-4 Toimiala Puunkorjuu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, EUS Service Architect, Group ICT, on ilmoitettu Metsä Group -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Metsä Group konsernipalvelut / co Metsä Group. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus