Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

TyöpaikkakuvausASSISTENTTIHARJOITTELIJA

Haemme opintojen loppuvaiheessa olevaa assistenttiharjoittelijaa viiden kuukauden palkalliseen työharjoitteluun Metsä Woodin pääkonttoritoimintoihin Espoon Tapiolaan.

Tehtävän kuvaus

Assistenttiharjoittelijana työskentelet Metsä Woodin johdon assistenttien työparina ja avustat heitä heidän päivittäisissä työtehtävissään. Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia assistentin tehtäviä. Palkallinen työharjoittelu alkaa tammikuussa 2017, jonka jälkeen työsuhdetta on mahdollisuus jatkaa kesätöinä elokuulle 2017. Työsuhteen tarkempi aloitus- ja päättymispäivä on sovittavissa.

Edellytykset

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää innostunutta ja joustavaa asennetta työntekoon. Olet tarkka ja huolellinen ja työskentelytavoiltasi oma-aloitteinen sekä valmis hoitamaan erityyppisiä assistenttitöitä. Sinulla on hyvät viestintätaidot ja kommunikoit tehokkaasti eri sidosryhmien kanssa. Hallitset MS Office -ohjelmat ja työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Anne Teerinen, anne.teerinen@metsagroup.com tai p. 040 829 9492.

Hakeminen

Lähetä työhakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 28.10.2016 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Metsä Wood / co Metsä Group Sijainti: Suomi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Metsä Group

Yritystiedot

Toiminimi Metsä Group Y-tunnus 0116300-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Assistenttiharjoittelija, on ilmoitettu Metsä Group -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Metsä Wood / co Metsä Group. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland , osoitteessa Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa