Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Metropolian kiinteistö- ja talotekniikan osaamisalueelle vakituiseen työsuhteeseen LVI-tekniikan lehtoria, jonka tehtäviin kuuluvat myös TKI- ja liiketoimintatehtävät. Opetettavia aineita ovat LVI-suunnittelu, talotekniikan perusjärjestelmät, toimitilojen LVI-tekniikka, rakennusten energiatalous. Valittavalta henkilöltä edellytetään työn kannalta riittävää kokemusta LVI-alan suunnittelu-, urakointi- tai opetustehtävistä sekä suunnitteluohjelmien hallintaa. Ammattikorkeakoulun lehtorin tehtävään valittavalta edellytetään suoritettua soveltuvaa ylempää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Espoo opettajat, lehtorit, professorit Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy Y-tunnus 2094551-1 Toimiala Korkea-asteen koulutus yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehtori, AMK, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa