Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haemme Metropolian kiinteistö- ja talotekniikan osaamisalueelle vakituiseen työsuhteeseen LVI-tekniikan lehtoria, jonka tehtäviin kuuluvat myös TKI- ja liiketoimintatehtävät.

Opetettavia aineita ovat LVI-suunnittelu, talotekniikan perusjärjestelmät, toimitilojen LVI-tekniikka, rakennusten energiatalous.
Valittavalta henkilöltä edellytetään työn kannalta riittävää kokemusta LVI-alan suunnittelu-, urakointi- tai opetustehtävistä sekä suunnitteluohjelmien hallintaa.

Ammattikorkeakoulun lehtorin tehtävään valittavalta edellytetään suoritettua soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi edellytetään pedagogisia opintoja, jotka on mahdollista suorittaa kolmen vuoden kuluessa työn aloittamisesta.

Työsuhteessa noudatetaan Avaintyönantajat ry:n opetusalan työehtosopimusta (AVAINOTES).

Web-osoite: http://www.metropolia.fi Työnantaja: Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy Sijainti: Vanha maantie 6, 02650 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Osaamisaluepäällikkö Jorma Säteri, puh. 09 7424 6054, sähköposti jorma.sateri(at)metropolia.fi. Ilmoitus jätetty: 23.08.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vanha maantie 6, 02650 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy Y-tunnus 2094551-1 Toimiala Korkea-asteen koulutus yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

109 225 285 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

2 527 373 € 1594 %

Henkilöstö

1 076 1076

Liikevoitto-%

2 % 2 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehtori, AMK, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Vanha maantie 6, 02650 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa