Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Ovako Imatran terästehtaalle METALLURGIA sekä DIPLOMITYÖNTEKIJÄÄ valmistusprosessien kehitykseen Metallurgin työtehtäviin kuuluu mm. teräksen valmistusprosessin toiminnan, laadun ja tuottavuuden kehitys painopistealueena senkkametallurgia sekä tulenkestävien materiaalien seuranta ja kehitys. Metallurgin tehtävä on määräaikainen. Diplomityöaihe on sulametallurgian tai jatkuvavalun alueelta. Edellytämme tehtäviin soveltuvaa diplomi-insinöörin koulutusta prosessimetallurgian alalta järjestelmällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä hyviä sosiaalisia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Lopputyöt Imatra kausityö Imatra puu- ja metallialan tehtävät Imatra määräaikainen Imatra Lopputyöt kausityö puu- ja metallialan tehtävät määräaikainen Imatra .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallurgi ja diplomityöntekijä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Ovako. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Imatra .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa