Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Ovakon Imatran terästehtaalle METALLURGIA JA DIPLOMITYÖNTEKIJÄÄ valmistusprosessien kehitykseen Metallurgin työtehtäviin kuuluu mm. teräksen valmistusprosessin toiminnan, laadun ja tuottavuuden kehitys, painopistealueena senkkametallurgia sekä tulenkestävien materiaalien seuranta ja kehitys. Metallurgin tehtävä on määräaikainen. Diplomityöaihe on sulametallurgian tai jatkuvavalun alueelta. Edellytämme -Tehtäviin soveltuvaa diplomi-insinöörin koulutusta prosessimetallurgian alalta. -Järjestelmällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä. -Hyviä sosiaalisia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Lopputyöt Imatra kausityö Imatra puu- ja metallialan tehtävät Imatra määräaikainen Imatra Lopputyöt kausityö puu- ja metallialan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallurgi ja diplomityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Ovako Imatra Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Imatra .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus