Duunitori suosittelee
Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Uuteenkaupunkiin osaavaa ja motivoitunutta metallityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on; -aiempaa kokemusta metallialan tehtävistä -alan koulutus (kone-/metallitekniikka) -valmius 2-vuorotyöhön -hyvä työasenne sekä motivaatiota oppia Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin hae tehtävää oheisen linkin kautta osoitteessa www.rtkhenkilostopalvelu.fi ja liitä mukaan ajantasainen CV:si/ ansioluettelosi sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Uusikaupunki puu- ja metallialan tehtävät Uusikaupunki maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät Uusikaupunki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23500 - Uusikaupunki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa