Duunitori suosittelee
Puuseppä asiakkaallemme Paimioon

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

Kesätyöntekijä, perintätehtävät - liiketalouden opiskelija

Finnvera

Kuopio

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Uuteenkaupunkiin osaavaa ja motivoitunutta metallityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on; -aiempaa kokemusta metallialan tehtävistä -alan koulutus (kone-/metallitekniikka) -valmius 2-vuorotyöhön -hyvä työasenne sekä motivaatiota oppia Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin hae tehtävää oheisen linkin kautta osoitteessa www.rtkhenkilostopalvelu.fi ja liitä mukaan ajantasainen CV:si/ ansioluettelosi sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Uusikaupunki puu- ja metallialan tehtävät Uusikaupunki maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23500 - Uusikaupunki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus