Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Uuteenkaupunkiin osaavaa ja motivoitunutta metallityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on;

-aiempaa kokemusta metallialan tehtävistä

-alan koulutus (kone-/metallitekniikka)

-valmius 2-vuorotyöhön

-hyvä työasenne sekä motivaatiota oppia

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin hae tehtävää oheisen linkin kautta osoitteessa www.rtkhenkilostopalvelu.fi ja liitä mukaan ajantasainen CV:si/ ansioluettelosi sekä alustava palkkatoiveesi.

Web-osoite: http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/ Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: 23500 UUSIKAUPUNKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: eveliina.tayfur@rtkpalvelu.fi Hakemukset: https://rtkhenkilostopalvelu.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2569 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 23500 UUSIKAUPUNKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23500 - Uusikaupunki , osoitteessa 23500 UUSIKAUPUNKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa