Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Uuteenkaupunkiin osaavaa ja motivoitunutta metallityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on; -aiempaa kokemusta metallialan tehtävistä -alan koulutus (kone-/metallitekniikka) -valmius 2-vuorotyöhön -hyvä työasenne sekä motivaatiota oppia Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin hae tehtävää oheisen linkin kautta osoitteessa www.rtkhenkilostopalvelu.fi ja liitä mukaan ajantasainen CV:si/ ansioluettelosi sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Uusikaupunki puu- ja metallialan tehtävät Uusikaupunki maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät Uusikaupunki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23500 - Uusikaupunki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa