Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Rovaniemelle metallityöntekijää. Työssä tarvitaan ammattitaitoa ja kokemusta! Hakijoilta odotamme: - Monipuolista kokemusta metallialan töistä - Kokemusta mig- ja tig-hitsauksesta - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - Tarkkuutta ja huolellisuutta - Hyvää asennetta työntekoa kohtaan Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Rovaniemi puu- ja metallialan tehtävät Rovaniemi maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi lappi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96100 - Rovaniemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa