Duunitori suosittelee
Puuseppä asiakkaallemme Paimioon

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Puuseppä asiakkaallemme Paimioon

Adecco Finland

Finland

Teollisuusverhoilija asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Rovaniemelle metallityöntekijää. Työssä tarvitaan ammattitaitoa ja kokemusta! Hakijoilta odotamme: - Monipuolista kokemusta metallialan töistä - Kokemusta mig- ja tig-hitsauksesta - Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia - Tarkkuutta ja huolellisuutta - Hyvää asennetta työntekoa kohtaan Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Rovaniemi puu- ja metallialan tehtävät Rovaniemi maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Banssi Rinnakkaistoiminimet Banssi henkilöstövuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi lappi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96100 - Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 257 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus