Duunitori suosittelee
Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Lahteen metallialan työntekijöitä kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työ on pääsääntöisesti kokoonpanotyötä. Sinulla tulee olla valmius itsenäiseen työskentelyyn ja vuorotyöhön. Metallialan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Täytä hakemus www.vmp. fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lahti puu- ja metallialan tehtävät Lahti maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut VMP Varamiespalvelu/Troupex Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus