Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Työpaikkakuvaus

Työtehtäväsi on liikkuvaa ja sisältää teollisuus-ja henkilöliikenneovien sekä kuormauslaitteiden korjauksia ja huoltoa. Etsimämme henkilö on reipas ja oma-aloitteinen. Olet työlle ja tehtäville omistautunut ja selviät annetuista töistä oma-toimisesti alusta loppuun asti.
Sinulla on vähintään sähköalan ammatillinen peruskoulutus ja aiempaa työkokemusta myös kentältä. Arvostamme kokemusta kunnossapidosta, koneiden ja laitteiden huoltamisesta-ja korjaamisesta. Myös mekaaniset asennustehtävät sekä puikkohitsaus sujuvat sinulta.

Olet myyntihenkinen, palvelukykyinen ja asiakkaidemme luona selvästi mukavuusalueellasi. Hallitset tarvittavat dokumentoinnit sekä perinteisesti käsin, että käyttöösi tulevalla tietokoneella.

Koulutamme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme sinulle itsenäisen, haasteellisen sekä vastuullisen työpaikan kilpailukykyisine etuineen.

Web-osoite: http://www.mesvac.fi Työnantaja: Mesvac Oy Sijainti: 01200 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 42, klo 8.00-16.00 Paul Leiden puh. 010 836 3000. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen merkillä "Vantaa" osoitteeseen paul.leiden@mesvac.fi 31.10.2016 mennessä. Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01200 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Mesvac Oy Y-tunnus 0740191-5 Toimiala Rakennustarvikkeiden yleistukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Tamek, Mesvac Production

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

24 476 111 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

739 747 € 621 %

Henkilöstö

135 -13

Liikevoitto-%

3 % 3 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Mesvac Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01200 - Vantaa , osoitteessa 01200 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa