Duunitori suosittelee
Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Merius Oy toimii teollisuuden teknisen suunnittelun ja projektinhallinnan tukena ja strategisena asiantuntijana jo investointien esisuunnitteluvaiheesta alkaen. Hyödynnämme ennakkoluulottomasti teknologiaa ja toimintatapoja, joiden avulla säästämme merkittävästi sidosryhmän aikaa, tuotamme käyttöarvoltaan korkealaatuisia suunnitelmia ja vastaamme kokonaisuudesta: strategisista ratkaisuista detaljisuunnitteluun ja projektinhallintaan.

Työskentelemme teollisuuden investointeihin ja käynnissäpitoon liittyvissä asiantuntijatehtävissä, joita ovat rakennetun ympäristön digitaalinen 3D-kartoitus, tuotantolaitosten, tuotantolinjojen sekä koneiden, laitteiden ja niiden käynnissäpidon suunnittelu sekä monipuoliset tekniset- ja kustannuslaskelmat. Asiakkainamme on mm. kemian-, kaivos-, konepaja- ja energiateollisuuden tunnetuimpia yrityksiä. Päämarkkina-alueenamme on Suomi.

Panostamme osaavaan, kehittyvään ja hyvinvoivaan henkilöstöön, jokainen työntekijämme on meille tärkeä.

Kehitämme edelleen palvelujemme ja haemme nyt laitesuunnitteluun Kokkolaan

KONE- JA LAITESUUNNITTELIJAA

Etsimme kehitysmyönteiseen joukkoomme suunnittelijoiksi hyviä tyyppejä, jotka kykenevät toimimaan sulavasti osana tiimiämme. Pyrimme yhdessä tuloksiin, joista voimme Meriuksella olla ylpeitä.

Toivomme, että olet positiivinen ja aidosti innostunut teknologioiden antamista mahdollisuuksista ratkaista kanssamme asiakkaidemme tarpeita. Haluat tarkastella ennakkoluulottomasti uusia tapoja toimia ja olet jo tottunut 3D-suunnitteluohjelmistojen käyttäjä. Toimit osana suunnittelutiimiämme tuottamassa teollisuusasiakkaillemme kestäviä ja kustannustehokkaita suunnitteluratkaisuja. Ratkaisujen valinnassasi sinua auttavat kokeneemmat asiantuntijat. Kommunikoit tarvittaessa englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Keskitymme Meriuksella esteiden ja ongelmien sijasta mahdollisuuksiin ja ratkaisuihin. Avuksesi tarjoamme uusimman käytettävissä olevan teknologian sekä teollisuuden suunnittelun asiantuntijoiden tuen.

Odotamme sinulta paljon.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jos tunnistat tästä itsesi, lisätietoja voit tiedustella Konstituutista puh. 044 7757007

Hakemuksen ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen voit jättää
sähköpostilla osoitteeseen: hanna.lehtomaa@konstituutti.fi

Web-osoite: http://www.merius.fi Työnantaja: Merius Oy Sijainti: Satamatie 330, 67900 KOKKOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja voit tiedustella Konstituutista puh. 044 7757007 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Satamatie 330, 67900 KOKKOLA

Yritystiedot

Toiminimi Merius Oy Y-tunnus 1845243-5 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 195 000 € 20 %

Liiketoiminnan tulos

262 000 € 29 %

Liikevoitto-%

22 % 10 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kone- ja laitesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Merius Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola , osoitteessa Satamatie 330, 67900 KOKKOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa