Duunitori suosittelee
CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Merilapin Ajoneuvohuolto Oy Keminmaassa sijaitseva ajoneuvokorjaamo. Pääsääntöisesti olemme keskittyneet paketti- ja kuorma-auto huoltoon unohtamatta kuitenkaan henkilöautoja ja työkoneita. Meillä on paljon pitkäaikaisia kuluttaja- ja yritysasiakkaita sekä erittäin ammattitaitoiset työntekijät. Teemme kaikenlaiset huollot, korjaukset, vikadiagnoosit ja muut ajoneuvokalustoon liittyvät toimet Valiontiellä sijaitsevalla korjaamollamme. Työllistämme tällä hetkellä 5 asentajaa. Edustamiimme merkkeihin kuuluu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Keminmaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Keminmaa johtajapositiot Keminmaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Keminmaa työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Merilapin Ajoneuvohuolto Oy Y-tunnus 2450808-7 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, muut teollisuuden alat, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Merilapin Ajoneuvohuolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 94450 - Keminmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus