Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Merilapin Ajoneuvohuolto Oy Keminmaassa sijaitseva ajoneuvokorjaamo. Pääsääntöisesti olemme keskittyneet paketti- ja kuorma-auto huoltoon unohtamatta kuitenkaan henkilöautoja ja työkoneita. Meillä on paljon pitkäaikaisia kuluttaja- ja yritysasiakkaita sekä erittäin ammattitaitoiset työntekijät. Teemme kaikenlaiset huollot, korjaukset, vikadiagnoosit ja muut ajoneuvokalustoon liittyvät toimet Valiontiellä sijaitsevalla korjaamollamme. Työllistämme tällä hetkellä 5 asentajaa. Edustamiimme merkkeihin kuuluu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Keminmaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Keminmaa johtajapositiot Keminmaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Keminmaa työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Keminmaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Merilapin Ajoneuvohuolto Oy Y-tunnus 2450808-7 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, muut teollisuuden alat, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Merilapin Ajoneuvohuolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Keminmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa