Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Merilapin Ajoneuvohuolto Oy Keminmaassa sijaitseva ajoneuvokorjaamo. Pääsääntöisesti olemme keskittyneet paketti- ja kuorma-auto huoltoon unohtamatta kuitenkaan henkilöautoja ja työkoneita. Meillä on paljon pitkäaikaisia kuluttaja- ja yritysasiakkaita sekä erittäin ammattitaitoiset työntekijät.
Teemme kaikenlaiset huollot, korjaukset, vikadiagnoosit ja muut ajoneuvokalustoon liittyvät toimet Valiontiellä sijaitsevalla korjaamollamme. Työllistämme tällä hetkellä 5 asentajaa.
Edustamiimme merkkeihin kuuluu SISU ja IVECO.

ETSIMME NYT AMMATTITAITOISTA TYÖNJOHTAJAA

Tulet toimimaan autohuollon päivittäisissä työnjohdollisissa tehtävissä. Olet aktiivinen tiimipelaaja, joka ei pelkää tarttua myös itse toimeen. Työnjohtajalta odotetaan ajoneuvoteknistä koulutusta sekä kokemusta korjaamotoiminnasta, mielellään työnjohtotehtävistä sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Vikakoodien lukemiset, polttimoiden vaihdot ja muut pienet korjaustoimet sekä varaosahankinta/myynti kuuluvat myös työnjohtajan päivittäisiin tehtäviin.

Lisäksi toivomme, että hakijalla on tietoteknistä osaamista diagnostiikkalaitteiden päivittämiseen ja korjaamokoneiden ongelmaratkaisuun. Englanninkielen osaamista emme vaadi, mutta siitä on ehdotonta etua. Päivittäinen toiminta ajoittain hyvinkin hektisessä ympäristössä vaatii myös paineensietokykyä, sujuvia vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa asennetta. Korjaamoliiketoiminnan ymmärtäminen ja yrittäjämäinen ote työhön edesauttavat työssä onnistumisessa.

Tarjoamme vakituisen työpaikan, missä on riittävästi ja monipuolisesti töitä. Palkkausmallimme on kuukausipalkka.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Marko Pentinsaari (0400-357530, marko.pentinsaari@ajoneuvohuolto.fi). Vapaamuotoiset hakemukset palkka toiveineen pyydämme lähettämään 14.11.2016 mennessä osoitteeseen marko.pentinsaari@ajoneuvohuolto.fi. Rekrytointiprosessi on jo käynnissä ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.ajoneuvohuolto.fi Työnantaja: Merilapin Ajoneuvohuolto Oy Sijainti: Valiontie 6, 94450 KEMINMAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Marko Pentinsaari, 0400357530, marko.pentinsaari@ajoneuvohuolto.fi Hakemukset: marko.pentinsaari@ajoneuvohuolto.fi tai Merilapin Ajoneuvohuolto Oy Valiontie 6 94450 Keminmaa Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Valiontie 6, 94450 KEMINMAA

Yritystiedot

Toiminimi Merilapin Ajoneuvohuolto Oy Y-tunnus 2450808-7 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

889 000 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

-38 000 € -392 %

Henkilöstö

7 0

Liikevoitto-%

-4 % -500 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, muut teollisuuden alat, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Merilapin Ajoneuvohuolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Keminmaa , osoitteessa Valiontie 6, 94450 KEMINMAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa