Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Äidinkielen, historian ja yhteiskuntaopin aineenopettajan vuorotteluvapaan viransijaisuus. Opetustunteja on yht. 24, joista äidinkieltä 18 h, yhteiskuntaoppia 4 h ja historiaa 2 h. Viransijaisuus sisältää luokanvalvojan tehtävät. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetutoimen henkilöstön kelpoisuussodityksista annetun asetuksen 1998/986 mukaisesti. Viransijaisen tulee täyttää myös vuorotteluvapaalain ehdot, joiden mukaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä oleva henkilö, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Merijärvi kielenopettajat Merijärvi opettajat, lehtorit, professorit kielenopettajat Merijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Merijärven kunta Y-tunnus 0186588-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Äidinkielenopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Merijärven kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Merijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus