Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme kasvattaessa tuotantoaan haemme sinua, ammattitaitoista ja kokenutta kuormaajakuljettajaa tukinkäsittelyyn ja sahansyöttöön Porin Pihlavaan. Käytössämme on Volvon korkeanostokuormaajat, joten odotamme sinulta kokemusta vähintään tukkikouralla varustetun kuormaajan pitkäaikaisesta käyttämisestä. Olet luonteeltasi tarkka ja joustava sekä ymmärrät niin työturvallisuuden kuin asiakaspalvelun tärkeyden kaikessa tekemisessäsi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Pori varastoalan tehtävät Pori kuljetus, logistiikka ja liikenne varastoalan tehtävät Pori .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Meri-Porin Kuormaus Oy Y-tunnus 0659988-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuormaajakuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Meri-Porin Kuormaus Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa