Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme kasvattaessa tuotantoaan haemme sinua, ammattitaitoista ja kokenutta kuormaajakuljettajaa tukinkäsittelyyn ja sahansyöttöön Porin Pihlavaan. Käytössämme on Volvon korkeanostokuormaajat, joten odotamme sinulta kokemusta vähintään tukkikouralla varustetun kuormaajan pitkäaikaisesta käyttämisestä. Olet luonteeltasi tarkka ja joustava sekä ymmärrät niin työturvallisuuden kuin asiakaspalvelun tärkeyden kaikessa tekemisessäsi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Pori varastoalan tehtävät Pori kuljetus, logistiikka ja liikenne varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Meri-Porin Kuormaus Oy Y-tunnus 0659988-6 Toimiala Lastinkäsittely Rinnakkaistoiminimet Kuljetusliike I. Päivömaa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuormaajakuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Meri-Porin Kuormaus Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus