Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 05.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Corob on maailman johtavia maaliteollisuudessa käytettävien sävytyslaitteiden, sekoittajien ja ravistajien sekä maalitehtaissa käytettävien värivalmistemenetelmien valmistajia. Corobin asiakkaita ovat maalitehtaat, jotka tarjoavat Corobin ratkaisuja ja tuotteita maaleja myyville liikkeille. Corobilla on tehtaat Italiassa, Intiassa ja Ulvilassa. Ulvilassa suunnitellaan ja valmistetaan Corobin edistyksellisimpiä huipputuotteita. Nopeasti kehittyvä maaliteollisuus haastaa tutkimus- ja suunnitteluosastomme kehittämään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Sastamala päällikkötason positiot Harjavalta päällikkötason positiot Kokemäki päällikkötason positiot Lavia päällikkötason positiot Nakkila päällikkötason positiot Pori päällikkötason positiot Ulvila teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Sastamala teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Harjavalta teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kokemäki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lavia teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Nakkila teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Pori teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Ulvila päällikkötason positiot teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, TUOTEKEHITYSINSINÖÖRI, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 05.01.2017 ja sen on julkaissut Corob Oy / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ulvila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 35 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus