Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vakka-Suomen Puhelin Oy (VSP) on nykyaikainen ICT-palveluyhtiö, joka tarjoaa yrityksille valtakunnallisesti tietoliikenne-, IT- ja contact center -palveluja sekä palvelee kuluttaja-asiakkaita perinteisellä toimialueellaan Vakka-Suomessa. Pitkäaikainen yhteistyö ja kumppanuus asiakkaiden kanssa, osaava henkilöstö, vahva vakavaraisuus, laajat resurssit ja 120 vuoden kokemus toimialalta ovat luoneet edellytykset menestyvälle ja kehittyvälle liiketoiminnalle. VSP:n liikevaihto v. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Pyhäranta johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Taivassalo johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Uusikaupunki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Vehmaa johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Kustavi johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Laitila johtajapositiot Pyhäranta johtajapositiot Taivassalo johtajapositiot Uusikaupunki johtajapositiot Vehmaa johtajapositiot Kustavi johtajapositiot Laitila johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, TOIMITUSJOHTAJA, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 05.01.2017 ja sen on julkaissut Vakka-Suomen Puhelin Oy / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki , osoitteessa Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus