Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Banner Vink Finland Oy / co Mercuri Urval

TyöpaikkakuvausVink Finland Oy kuuluu Vink Holdings Ltd:n omistamaan Vink-ryhmään, joka toimii 15 Euroopan maassa ja Kiinassa yli 1000 ihmisen voimin. Vinkillä on 60 vuoden kokemus Euroopan muovipuolivalmistemarkkinoista ja Suomenkin Vink on toiminut alansa uranuurtajana ja suunnannäyttäjänä jo 50 vuotta. Vink Holdings on osa maailmanlaajuista yritysverkostoamme, joka toimii viidellä mantereella keskittyen muovipuolivalmisteisiin. Tutustu meihin www.vink.fi ja www.vink.com .


Etsimme teknistä alaa pelkäämätöntä ammattilaista palvelemaan asiakkaitamme myynnin tukena. Palvelet asiakkaita pääasiassa puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Työssäsi teet tarjouksia ja sopimuksia sekä vastaanotat ja käsittelet tilauksia. Autat asiakkaitamme löytämään soveltuvat tuotteet käyttökohteen mukaan ja huolehdit, että asiakas saa oikeat tuotteet oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Vastaat prosessiputkistotuotteiden ja -komponenttien ostoista ulkomailta, muiden ostojen osalta toimit tiiviissä yhteistyössä keskitetyn ostomme ja tuotantomme kanssa. Tuet kenttämyyntiämme varmistaen sujuvan asiakaspalvelun. Työssäsi kohtaat erilaisia, yllättäviäkin tilanteita, joissa tarvitaan nopeaa reagointia ja luovaa ajattelua.

Asiakaskuntaamme kuuluu mm. koneenrakennus- ja prosessiteollisuuden yrityksiä. Sinulla on soveltuva tekninen koulutus ja ymmärrät koneistettujen komponenttien tuotantoa. Odotamme sinulta muutaman vuoden työkokemusta alalta ja kiinnostusta myynnistä sekä myynnin tukitehtävistä yritysasiakkaille. Työkielenäsi toimii suomen lisäksi englanti. Olet myös tottunut käyttämään tietojärjestelmiä (esim. MS Dynamics AX). Arvostamme itsenäistä ja järjestelmällistä otetta työhön sekä hyvää organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä.

Olemme kansainvälinen, hyvin vakavarainen ja kasvava yritys sekä uskomme yhdessä tekemiseen. Tarjoamme mukavan ja avoimen työyhteisön, markkinajohtajan korkealaatuiset tuotteet sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia muovialan ammattilaiseksi.

Kiinnostuitko? Jos haluat mukaan ammattitaitoiseen ja välittömään tiimiimme, lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.10.2016 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-09838. Lisätietoja tehtävästä antaa Vink Finland Oy:ssä Jukka Kelavuori puh. 040 902 2907 ja Mercuri Urvalissa 20.10. alkaen Marika Mertala puh. 040 7088 176.
Työnantaja: Vink Finland Oy / co Mercuri Urval Sijainti: Oulu Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Mercuri Urval

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 880 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

140 000 € 259 %

Henkilöstö

52 -3

Liikevoitto-%

2 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, TEKNINEN MYYJÄ, Oulu, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Vink Finland Oy / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 28 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa