Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Banner Vink Finland Oy / co Mercuri Urval

TyöpaikkakuvausVink Finland Oy kuuluu Vink Holdings Ltd:n omistamaan Vink-ryhmään, joka toimii 15 Euroopan maassa ja Kiinassa yli 1000 ihmisen voimin. Vinkillä on 60 vuoden kokemus Euroopan muovipuolivalmistemarkkinoista ja Suomenkin Vink on toiminut alansa uranuurtajana ja suunnannäyttäjänä jo 50 vuotta. Vink Holdings on osa maailmanlaajuista yritysverkostoamme, joka toimii viidellä mantereella keskittyen muovipuolivalmisteisiin. Tutustu meihin www.vink.fi ja www.vink.com .


Etsimme teknistä alaa pelkäämätöntä ammattilaista palvelemaan asiakkaitamme myynnin tukena. Palvelet asiakkaita pääasiassa puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Työssäsi teet tarjouksia ja sopimuksia sekä vastaanotat ja käsittelet tilauksia. Autat asiakkaitamme löytämään soveltuvat tuotteet käyttökohteen mukaan ja huolehdit, että asiakas saa oikeat tuotteet oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Talon sisällä pidät yhteyttä oston ja tuotannon kanssa sekä tuet kenttämyyntiä varmistaen sujuvan asiakaspalvelun. Työssäsi kohtaat erilaisia, yllättäviäkin tilanteita, joissa tarvitaan nopeaa reagointia ja luovaa ajattelua. Asemapaikkasi on Siilinjärvellä.

Asiakaskuntaamme kuuluu mm. koneenrakennusteollisuuden yrityksiä. Sinulla on insinöörin tutkinto ja ymmärrät koneistettujen komponenttien tuotantoa. Odotamme sinulta muutaman vuoden työkokemusta alalta ja kiinnostusta myynnistä sekä myynnin tukitehtävistä yritysasiakkaille. Työkielenäsi toimii suomen lisäksi englanti. Olet myös tottunut käyttämään tietojärjestelmiä (käytössämme on MS Dynamics AX). Arvostamme itsenäistä ja järjestelmällistä otetta työhön sekä hyvää organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä.

Olemme kansainvälinen, hyvin vakavarainen ja kasvava yritys sekä uskomme yhdessä tekemiseen. Tarjoamme mukavan ja avoimen työyhteisön, markkinajohtajan korkealaatuiset tuotteet sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia muovialan ammattilaiseksi.

Kiinnostuitko? Jos haluat mukaan nuorekkaaseen tiimiimme, lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.10.2016 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-09840. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Pekka Kahelin puh. 050 469 5476 ja Heimo Halonen puh. 040 706 3635.
Työnantaja: Vink Finland Oy / co Mercuri Urval Sijainti: Kuopio Hakemukset: http://www.mercuriurval.com/fi/Countries/Suomi/Tyopaikat-ja-ura/Tyopaikkailmoitus/?ad=44482 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Mercuri Urval

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuopio

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 880 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

140 000 € 259 %

Henkilöstö

52 -3

Liikevoitto-%

2 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, TEKNINEN MYYJÄ, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Vink Finland Oy / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 28 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa