Duunitori suosittelee
Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Software Developer

Attendo

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Banner Vink Finland Oy / co Mercuri Urval

TyöpaikkakuvausVink Finland Oy kuuluu Vink Holdings Ltd:n omistamaan Vink-ryhmään, joka toimii 15 Euroopan maassa ja Kiinassa yli 1000 ihmisen voimin. Vinkillä on 60 vuoden kokemus Euroopan muovipuolivalmistemarkkinoista ja Suomenkin Vink on toiminut alansa uranuurtajana ja suunnannäyttäjänä jo 50 vuotta. Vink Holdings on osa maailmanlaajuista yritysverkostoamme, joka toimii viidellä mantereella keskittyen muovipuolivalmisteisiin. Tutustu meihin www.vink.fi ja www.vink.com .


Toimit osana tuotannonohjaustiimiä ja tuet myyntitiimien toimintaa laskemalla kustannukset ja läpimenoajat tuotteille. Tehtävässä vastaat tarjouspyyntöihin ja tarpeen vaatiessa myös itse piirrät ja mallinnat ratkaisuja sekä perustat nimikkeet tuotannonohjausjärjestelmään. Sinun tulee hahmottaa tuotantoprosessin kulku ja tuotannon kustannusten muodostuminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun tuotannonohjaustiimin sekä osto- ja myyntiosastojen kanssa.

Emme edellytä täydellistä muovipuolen osaamista, vaan toivomme sinulla olevan tarttumapintaa koneistukseen ja ymmärrät, miten tuote tehdään. Osaat esim. hahmottaa oikean aihion, mistä lähteä liikkeelle sekä työvaiheet ja -ajat. Sinulla on insinöörin koulutus ja kokemusta koneistuksesta. Sinulla voi olla myös taustaa työnjohtamisesta, suunnittelusta ja tuotannon suunnittelusta tai ohjelmoinnista. Olet omatoiminen ja osaat etsiä tarvittaessa työssäsi tarvittavan tiedot. Työkielenäsi toimii suomen lisäksi englanti.

Olemme kansainvälinen, hyvin vakavarainen ja kasvava yritys sekä uskomme yhdessä tekemiseen. Tarjoamme mukavan ja avoimen työyhteisön, markkinajohtajan korkealaatuiset tuotteet sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia muovialan ammattilaiseksi. Käytössämme on mm. Solid Works ja MasterCam sekä Microsoft Dynamics AX. Toimintaamme ohjaa ISO9001-laatujärjestelmä.

Kiinnostuitko? Jos haluat mukaan nuorekkaaseen joukkueeseemme, lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi ja ansioluettelosi 30.10.2016 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-09843. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultit Heimo Halonen, puh. 040 706 36 35 ja Pekka Kahelin, puh. 050 469 54 76.
Työnantaja: Vink Finland Oy / co Mercuri Urval Sijainti: Kerava Hakemukset: http://www.mercuriurval.com/fi/Countries/Suomi/Tyopaikat-ja-ura/Tyopaikkailmoitus/?ad=44480 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Mercuri Urval

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kerava

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 880 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

140 000 € 259 %

Henkilöstö

52 -3

Liikevoitto-%

2 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, TARJOUSLASKENTAINSINÖÖRI, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Vink Finland Oy / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa