Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Banner Global Blue Finland Oy / co Mercuri Urval

TyöpaikkakuvausGlobal Blue Finland Oy on markkinajohtaja Suomessa. Olemme erikoistuneet maailman nopeimmin kasvavaan toimialaan: kansainväliseen ostosmatkailuun - eli keskitymme matkailijoihin, jotka lähtevät ulkomaille ostoksille. Pyrimme olemaan kansainvälisten matkailijoiden paras ystävä. Global Blue Finlandin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 11m₠ ja Suomen organisaation vahvuus noin 40 henkilöä. Lisätietoja www.globalblue.com


Tehtäväsi on kasvattaa ja kehittää liiketoimintaamme Suomessa. Vastaat palvelujemme myynnistä asiakkaillemme johtamalla ja kehittämällä kenttämyyntitiimiä arvopohjaisen myynnin suuntaan. Toimenkuvassa suunnittelet kunnianhimoiset myynti- ja tulosbudjetit ja vastaat niiden toteutumisesta kaikilla tasoilla. Raportoit toimitusjohtajalle ja toimit tiiviissä yhteistyössä hänen kanssaan myynnin ja markkinoinnin edistämiseksi.

Sinulla on vahvat näytöt menestyksekkäästä omasta palvelumyynnistä ja olet myös johtanut myyntiä tuloksellisesti. Tunnet vähittäiskaupan ja olet jo luonut merkittävät suhteet asiakkaisiin. Sinulla on kokemusta ja ymmärrät, miten aktiivisella myyntityöllä luodaan lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnassa. Kentällä ja asiakkaissa olemisen lisäksi et kavahda myynnin johdollisia ja hallinnollisia tehtäviä. Opintotaustasi on todennäköisesti korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävä tarjoaa tilaisuuden päästä kehittämään markkinajohtajan tulevaisuutta yhdessä sitoutuneen ja osaavan organisaation kanssa. Kansainvälisen yrityksen tarjoamat edellytykset asiakkaiden auttamiselle ovat hyvin saatavilla Helsingin toimistolla. Lisäksi yritys voi tarjota uramahdollisuuksia Suomessa ja ulkomailla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Max Karsten, p. 020 7420 556 ja Mika Mäkelä, p. 020 720 521. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveella mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-09798.
Työnantaja: Global Blue Finland Oy / co Mercuri Urval Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Mercuri Urval

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

7 880 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

140 000 € 259 %

Henkilöstö

52 -3

Liikevoitto-%

2 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, SALES MANAGER, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Global Blue Finland Oy / co Mercuri Urval. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa