Duunitori suosittelee
Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Teknikum Group Ltd is a leading manufacturer and solution provider of polymer technology that meets the customer specific needs in various demanding industries, e.g. marine, mining and construction. Teknikum provides its expertise for protection from wear and corrosion, industrial hoses and hose assemblies as well as tailored designs of polymer ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myynti- ja kaupan alan johtopositiot Punkalaidun myynti- ja kaupan alan johtopositiot Sastamala myynti- ja kaupan alan johtopositiot Urjala myynti- ja kaupan alan johtopositiot Vesilahti myynti- ja kaupan alan johtopositiot Huittinen myynti- ja kaupan alan johtopositiot Kankaanpää myynti- ja kaupan alan johtopositiot Kokemäki myynti- ja kaupan alan johtopositiot Lavia myynti- ja kaupan alan johtopositiot Hämeenkyrö myynti- ja kaupan alan johtopositiot Ikaalinen myynti- ja kaupan alan johtopositiot Ulvila myynti- ja kaupan alan johtopositiot Nokia myynti- ja kaupan alan johtopositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Mercuri Urval Y-tunnus 0732224-8 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, SALES DIRECTOR, on ilmoitettu Mercuri Urval -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Teknikum / co Mercuri Urval. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.02.2017. Työpaikka sijaitsee Sastamala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus